Module 6 JOUW hooggevoeligheid

De interactie: Ik & de Ander

Veel HSP-ers raken over- of onderprikkeld in het contact met de ander. Wat drijft jou in het contact? Wat is belangrijk? Hoe blijf je goed bij jezelf en raak je minder van slag of moe? Hoe blijf je energiek en vitaal in het contact?

Wil jij ook meer weten? Heb je vragen zoals:

  • Wat zijn de 4 componenten van contact? Hoe krijg ik daar invloed op?
  • Hoe verloopt de dynamiek in mijn interactie met de ander? Wat is mijn patroon? 
  • Wat geeft en wat neemt energie?
  • ​Hoe blijf ik bij mezelf?
  • Hoe ga ik om met dominante mensen? De communicatie tussen relatiemensen, prestatiemensen & positiemensen
  • Hoe sta ik het beste in mijn kracht als ik bij andere mensen ben?
Module 6 Omgaan met JOUW hooggevoeligheid, interactie Ik & de ander
Module 6 Omgaan met JOUW hooggevoeligheid, interactie Ik & de ander

Hallo, ik ben Saskia Klaaysen. Ik weet ruim 15 jaar dat ik hooggevoelig ben, 
 en begeleid sinds 8 jaar hooggevoelige cliënten. Ik ben in alle valkuilen gestapt en weet dus hoe makkelijk het is jezelf te verliezen.  
Ooit heb ik mezelf een groot cadeau gedaan door mezelf intensief te verdiepen in mijn hooggevoeligheid en ben ik weer mezelf, vol  blijheid en energie. De eerste stap was bewustwording van MIJN hooggevoeligheid, want DE HSP-er bestaat niet. De tweede stap was het vinden van mijn persoonlijke balans tussen over- en onderprikkeling.

Dat wil jij toch ook?

Doe dan mee met  stap 6  voor een vitale interactie tussen Ik & de Ander.

Leer alles over jouw interactie met de ander. Begrijp beter wat je drijft in het contact, wat je valkuil en je kwaliteit is. Hoe je beter bij jezelf blijft. Je energie en vitaliteit behoudt.

​Wat is de inhoud?

Module 6, bevat stap 6 van ' In 7 stappen omgaan met  JOUW hooggevoeligheid'. Het geeft je inzicht, kennis & vaardigheden in JOUW interactie met de ander.  Je krijgt antwoorden op de bovenstaande vragen via:

Online Leeromgeving

1 Videoles

1 MP3 (audio) oefening

2 animaties

Besloten facebook-pagina voor al je vragen & interactie

Downloadable theorie

Persoonlijke werkbladen & oefeningen

€75,- incl. BTW


Je ontvangt een persoonlijke inlogcode om het cursusmateriaal van module 6 online te volgen.


Ja ik doe graag mee

Ik schrijf me in voor module 6, betaal €75,- en ontvang mijn persoonlijke inlogcode naar het online trainingsmateriaal van module 6 "Ik & de ander"