JOUW HSP 4-daagse

Gratis minicursus 

Herken jij dit ook?

  • Je bent (waarschijnlijk) hoogsensitief. Maar welk type? Welke hoogsensitieve valkuilen en kwaliteiten heb jij?
  • Je hebt stress, maar wordt het veroorzaakt door onder- of overprikkeling? Wat moet je doen? 
  • Je voelt je regelmatig down, maar heb  je rust of juist actie nodig? 
  • Je bent hoogsensitief, maar je hebt ook  behoefte aan afwisseling. Wat veroorzaakt de tegenstrijdigheden?
  • Je wilt meer inzicht, kennis, ontspanningsoefeningen en vaardigheden voor JOUW Hoogsensitiviteit (HSP)  of High Sensation Seeking (HSS). Wil jij ook aan de slag?  

Ja, ik wil aan de slag! 

Ik ontvang graag 4 dagen inzichten in mijn HSP of hoogsensitieve HSS 

door middel van videolessen, audio-oefeningen, werkbladen, animatie en theorie.

Saskia Klaaysen boekcoverfoto


Ik ben Saskia Klaaysen, een introverte hoogsensitieve HSS en sinds 2008 HSP & HSS Coach en Trainer. Ik ben auteur van het boek Prikkels bijten niet! Ik ben een denker, ik ben zeer empathisch, gevoelig voor energie, maar ook snel verveeld, wil steeds iets anders doen. Ik geniet van nieuwe omgevingen, activiteiten, en mensen. Maar als ik niet oplet, kan ik ook opeens weer totale rust willen! Dan kan alles me te veel zijn. Dan verander ik in een HSP-draak met een heel kort lontje. Gelukkig gebeurt dat niet zo snel meer.

Dat wil jij toch ook?

Sinds 2016 gingen ruim 9000 personen je voor! Door de stemmen van de deelnemers ben ik twee keer verkozen tot HSP professional van het Jaar tijdens het landelijke HSP congres. Daar ben ik supertrots op. Het draagt bij aan mijn missie om degelijke kennis over HSP en hoogsensitieve HSS te verspreiden. Zodat ook jij een gezonde dynamiek tussen onder- en overprikkeling vindt en uit de houdgreep van Rejection Sensitivity komt. Dan kun jij je hoogsensitieve (HSP of HSS) kwaliteiten beter benutten! Dat maakt de wereld een stuk mooier en vitaler.

Wat is de inhoud?

JOUW hooggevoeligheid 4-daagse geeft je GRATIS een paar delen van stap 1 en van stap 2 van de online training In 7 stappen Omgaan met JOUW Hooggevoeligheid. Het geeft je inzicht in JOUW hoogsensitiviteit (onder andere gebaseerd op de wetenschap) en onder- en overprikkeling. Je krijgt:

Online Leeromgeving

6 Videolessen
en 2 video-oefeningen

3 audio oefeningen

1 animatie

5 theoriebladen

7 werkbladen


Je ontvangt 4 dagen lang een e-mail met een link zodat je inzicht krijgt in JOUW hoogsensitiviteit. Alles is te downloaden.

Wat vonden anderen?

Ik vond het echt een mooie cursus! Veel informatie, overzichtelijk en wat is het mooi vormgegeven! Daar houd ik echt van. De informatie is heel praktisch en bruikbaar. Mijn grootste take away was die van de ontspannen ogen! Hier heb ik vaker last van en toen deze oefening langskwam was dat ook het geval. Dus de ontspanningsoefening was erg welkom. En het is zeker niet de laatste keer dat ik deze gebruikt heb. Je hebt een fijne manier van presenteren en ik heb ook genoten van de afwisseling; dan weer eens lezen, dan luisteren, een video kijken, iets doen/ervaren. Het was heel duidelijk en gestructureerd en alle materialen (PDF, video, audio bestanden) zijn beschikbaar om te downloaden. Het is veel meer dan ik had verwacht voor een gratis cursus! Hartelijk dank Saskia!

Bea

Ik vond de gegeven informatie erg duidelijk uitgelegd en ook de vergelijking met informatie van andere auteurs, die je wellicht al eens hebt gelezen op andere sites of in andere boeken, vond ik prettig. Ik heb er langer over gedaan dan 4 dagen en lekker mijn tijd genomen. Dat is echt geen enkel probleem voor het verloop van de cursus. Het meest interessant vond ik de informatie over de verschillende type hsp/hss en over de onderprikkeling. Dit heeft mij veel informatie geboden om over na te denken. Tot de start van de cursus vond ik herkenning in hsp, maar ik voelde nog veel tegenstrijdigheden met mijn drang om steeds nieuwe dingen te willen proberen en ontdekken. Bij hoogsensitieve hss vond ik meer herkenning in de tegenstrijdigheden. Ik kan niet alle eigenschappen aan mezelf toeschrijven, maar daarom zijn we allemaal uniek. De cursus geeft een leuke mini-ontdekking over jezelf en biedt hulp bij zelfreflectie.

Eline

Super interessant, helder en vooral herkenbaar, dat is deze minicursus. Op een rustige manier en zonder teveel poespas en clich├ęs wordt alles uitgelegd over HSP waarin voor mij met name het gedeelte over HSS en onderprikkeling erg veel inzichten heeft gegeven. Ik durf zelfs te zeggen dat het mijn leven en gevoel heeft veranderd en dat zeg ik niet gauw na een training/cursus. Als een spons neem ik nu alle informatie wat betreft HSS in me op en ik blijf er over doorlezen ook om hier hopelijk over een paar jaar (na mijn studie) zelf mensen mee te kunnen helpen. Bedankt Saskia!

Yvonne

Insert Call to Action