Online Minicursus

JOUW HSP 4-daagse
Voor HSP en Hoogsensitieve HSS

GRATIS 

Wat je leert

  • Wat de eigenschappen (en verschillen) zijn van HSP en Hoogsensitieve HSS
  • Welk type HSP of hoogsensitieve HSS je bent
  • Wat je hoogsensitieve HSP en HSS kwaliteiten en valkuilen zijn
  • Herkennen of je stress door overprikkeling of onderprikkeling hebt en wat je kunt doen.
  • Weten wanneer je rust of juist actie nodig hebt
  • Inzicht in de vele tegenstrijdigheden in jouw aard
  • Inzicht, kennis en vaardigheden voor JOUW Hoogsensitiviteit (HSP/HSS)
  • Ontspanningsoefeningen
  • Online op je eigen tempo leren met de mogelijkheid tot stellen van vragen in de Facebookgroep


Hoe ziet het programma eruit?

Online Leeromgeving

Je krijgt 4 dagen lang een email met linkjes naar een online leeromgeving waar je op eigen tempo aan de slag kan met diverse onderwerpen over JOUW Hoogsensitiviteit. Je krijgt zoveel inhoudelijk materiaal dat je vaak langer bezig bent dan 4 dagen.

6 Videolessen en 2 video-oefeningen

Je krijgt in 4 dagen tijd 6 lessen op video over de theorie die gaat over hoogsensitiviteit, onder- en overprikkeling. Ook ontvang je 2 oefeningen op video.

3 audio oefeningen

Je krijgt 3 audio oefeningen waar je lekker in je luie stoel naar kunt luisteren en mee kunt doen met de visualisaties.

1 animatie

Theorie leer je makkelijker door naar een animatie te kijken :-)

5 theoriebladen

Je kunt de uitgelegde theorie downloaden en nog eens rustig nalezen.

7 werkbladen

Het belangrijkste is dat jij inzicht krijgt in JOUW Hoogsensitiviteit (HSP of hoogsensitieve HSS). Dus we hebben het je makkelijk gemaakt om ook een aantal werkbladen te maken, waar jij oefeningen op kunt maken over jezelf. Voor meer zelfinzicht. Want ieder hoogsensitief persoon is uniek!

Wat vonden anderen? 

Al 9000 HSP of hoogsensitieve HSS deelnemers deden mee met deze JOUW HSP 4-daagse.

WAUW dat vind ik echt een waanzinnig aantal. Mijn missie voor een grote verspreiding van mijn HSP-HSS kennis over hoogsensitiviteit is dus al geslaagd :-). 

Hieronder zie je een aantal reviews van enkele deelnemers.

BEa

Ik vond het echt een mooie cursus! Veel informatie, overzichtelijk en wat is het mooi vormgegeven! Daar houd ik echt van. De informatie is heel praktisch en bruikbaar. Mijn grootste take away was die van de ontspannen ogen! Hier heb ik vaker last van en toen deze oefening langskwam was dat ook het geval. Dus de ontspanningsoefening was erg welkom. En het is zeker niet de laatste keer dat ik deze gebruikt heb. Je hebt een fijne manier van presenteren en ik heb ook genoten van de afwisseling; dan weer eens lezen, dan luisteren, een video kijken, iets doen/ervaren. Het was heel duidelijk en gestructureerd en alle materialen (PDF, video, audio bestanden) zijn beschikbaar om te downloaden. Het is veel meer dan ik had verwacht voor een gratis cursus! Hartelijk dank Saskia!

Eline

Ik vond de gegeven informatie erg duidelijk uitgelegd en ook de vergelijking met informatie van andere auteurs, die je wellicht al eens hebt gelezen op andere sites of in andere boeken, vond ik prettig. Ik heb er langer over gedaan dan 4 dagen en lekker mijn tijd genomen. Dat is echt geen enkel probleem voor het verloop van de cursus. Het meest interessant vond ik de informatie over de verschillende type hsp/hss en over de onderprikkeling. Dit heeft mij veel informatie geboden om over na te denken. Tot de start van de cursus vond ik herkenning in hsp, maar ik voelde nog veel tegenstrijdigheden met mijn drang om steeds nieuwe dingen te willen proberen en ontdekken. Bij hoogsensitieve hss vond ik meer herkenning in de tegenstrijdigheden. Ik kan niet alle eigenschappen aan mezelf toeschrijven, maar daarom zijn we allemaal uniek. De cursus geeft een leuke mini-ontdekking over jezelf en biedt hulp bij zelfreflectie.

Yvonne

Super interessant, helder en vooral herkenbaar, dat is deze minicursus. Op een rustige manier en zonder teveel poespas en clich├ęs wordt alles uitgelegd over HSP waarin voor mij met name het gedeelte over HSS en onderprikkeling erg veel inzichten heeft gegeven. Ik durf zelfs te zeggen dat het mijn leven en gevoel heeft veranderd en dat zeg ik niet gauw na een training/cursus. Als een spons neem ik nu alle informatie wat betreft HSS in me op en ik blijf er over doorlezen ook om hier hopelijk over een paar jaar (na mijn studie) zelf mensen mee te kunnen helpen. Bedankt Saskia!.

Wie is Saskia?

Ik ben Saskia Klaaysen, een introverte hoogsensitieve HSS en sinds 2008 HSP & HSS Coach en Trainer.

Ik ben auteur van het boek Prikkels bijten niet! Ik ben een denker, ik ben zeer empathisch, gevoelig voor energie, maar ook snel verveeld, wil steeds iets anders doen. Ik geniet van nieuwe omgevingen, activiteiten, en mensen. Maar als ik niet oplet, kan ik ook opeens weer totale rust willen! Dan kan alles me te veel zijn. Dan verander ik in een HSP-draak met een heel kort lontje. Gelukkig gebeurt dat niet zo snel meer.
Dat wil jij toch ook?


Sinds 2016 gingen ruim 9000 personen je voor!

Door de stemmen van de deelnemers ben ik twee keer verkozen tot HSP professional van het Jaar tijdens het landelijke HSP congres. Daar ben ik supertrots op. Het draagt bij aan mijn missie om degelijke kennis over HSP en hoogsensitieve HSS te verspreiden. Zodat ook jij een gezonde dynamiek tussen onder- en overprikkeling vindt en uit de houdgreep van Rejection Sensitivity komt. Dan kun jij je hoogsensitieve (HSP of HSS) kwaliteiten beter benutten!

Dat maakt de wereld een stuk mooier en vitaler.

Voelen, denken, doen!