Module 3 JOUW hooggevoeligheid

Omgaan met sensorische gevoeligheid 

Een van de kenmerken van hooggevoeligheid is de sensorische gevoeligheid. Gevoeligheid voor licht, geluid, tast, beweging, smaak en reuk. Hoe ga je daarmee om? Ook onze intuïtie laat zich ervaren via onze zintuigen. Die leer je in deze module actief benutten.  

Wil jij ook meer weten? Heb je vragen zoals:

  • Wat zijn mijn voorkeurszintuigen?
  • Wat hebben voorkeurszintuigen te maken met mijn sensorische gevoeligheid? Hoe zet ik ze in?
  • Hoe zet ik mijn zintuigen in bij (het voorkomen) van over- of onderprikkeling? Welke oefeningen kan ik doen?
  • ​Welke soorten intuïtie bestaan er? 
  • Hoe zit het met mijn intuïtie en mijn brein?
  • Hoe kan ik actief mijn intuïtie inzetten bij een vraagstuk?
Omgaan met Hooggevoeligheid voorkeurszintuig horen
Omgaan met JOUW hooggevoeligheid, voorkeurszintuig ogen

Hallo, ik ben Saskia Klaaysen. Ik weet ruim 15 jaar dat ik hooggevoelig ben, 
 en begeleid sinds 8 jaar hooggevoelige cliënten. Ik ben in alle valkuilen gestapt en weet dus hoe makkelijk het is jezelf te verliezen.  
Ooit heb ik mezelf een groot cadeau gedaan door mezelf intensief te verdiepen in mijn hooggevoeligheid en ben ik weer mezelf, vol  blijheid en energie. De eerste stap was bewustwording van MIJN hooggevoeligheid, want DE HSP-er bestaat niet. De tweede stap was het vinden van mijn persoonlijke balans tussen over- en onderprikkeling.

Dat wil jij toch ook?

Doe dan mee met  stap 3 bij het leren omgaan met JOUW hooggevoeligheid

Leer alles over je (voorkeurs)zintuigen en je intuïtie, volg module 3 en weet wat je kan doen

​Wat is de inhoud?

Module 3, bevat stap 3 van ' In 7 stappen omgaan met  JOUW hooggevoeligheid. Het geeft je inzicht, kennis & vaardigheden in JOUW zintuigen & intuïtie.  Je krijgt antwoorden op de bovenstaande vragen via:

Online Leeromgeving

3 Videolessen
1 Video-oefening

1 MP3 (audio) oefening

1 animatie

Besloten facebook-pagina voor al je vragen & interactie

Downloadable theorie

Persoonlijke werkbladen & oefeningen

€75,- incl. BTW


Je ontvangt een persoonlijke inlogcode om het cursusmateriaal van module 3 online te volgen.


Ja ik doe graag mee

Ik schrijf me in voor module 3, betaal €75,- en ontvang mijn persoonlijke inlogcode naar het online trainingsmateriaal van module 3 "Omgaan met sensorische gevoeligheid"