Gratis online training

Stress & Hoogsensitviteit

Marlies

Het webinar gaf snel inzicht in waar ik nu echt last van heb als ik stress heb. Wat een ene-opener. Ik blijk stress van onderprikkeling te hebben! En ik maar denken dat ik het daar te druk voor ben. Want ik ben een bezig bijtje. Ik weet nu dat ik van richting moet veranderen in plaats van minder te doen.

Saskia Klaaysen

HSP HSS Coach en Trainer

Wat je ontdekt tijdens deze GRATIS training

  • Wat is stress en welke soorten stress bestaan er
  • Wat is de relatie tussen stress en HSP & hoogsensitieve HSS?
  • Wat zijn fysieke en mentale gevolgen van stress?
  • Waarom hebben HSP en hoogsensitieve HSS meer stress?
  • Hoe herken je de verschillen tussen een burn-out en bore-out?
  • Wat heb je als HSP en hoogsensitieve HSS nodig om goed te functioneren?
  • Wat je tegenhoudt om goed voor jezelf te zorgen
  • Hoe je aan de slag kunt gaan om een goede dynamiek tussen onder- en overprikkeling te bereiken 

Over Saskia 

Sinds 2008 coach en train ik HSP en Hoogsensitieve High Sensation Seekers. Ik ben zelf een hoogsensitieve introverte HSS en weet als ervaringsdeskundige maar al te goed hoe ingewikkeld en gelukkig ook hoe leuk dat kan zijn :-).

In 2018 en 2019 verkreeg ik de titel "HSP Professional van het Jaar" tijdens het landelijke HSP congres. Daar ben ik supertrots op, omdat er massaal gestemd was door mijn klanten, deelnemers van live en online trainingen en volgers op Social Media.
In 2019 kwam mijn boek "Prikkels bijten niet!" uit. HET boek voor en over de hoogsensitieve High Sensation Seeker.

LET OP! 

Er is beperkt plek dus schrijf je in als je erbij wilt zijn